Over ons

OSLO+

Even voorstellen

OSLO+ is een samenwerking tussen verschillende partijen, die elk vanuit hun eigen expertise input leveren voor OSLO+. Wij stellen ons graag aan u voor!

Verbinder

Vrijdag IT

Vrijdag IT is begonnen vanuit de overtuiging dat software enkel succesvol kan worden toegepast wanneer er een goede balans is tussen vakinhoudelijke kennis, input van de gebruikers en software-technische know-how.

Vanuit die overtuiging is ook OSLO+ ontstaan; vijf partijen werken samen om OSLO+ succesvol te ontwikkelen, waarbij elke partij specifieke input levert en dit afstemt met de anderen.

Vrijdag IT is hierin de verbinder en zorgt ervoor dat het einddoel altijd helder voor ogen blijft: efficiënt het openbaar domein beheren, ondersteund door goede software!

Meer over Vrijdag IT
De makers van GeoVisia

DataQuint

Wie het openbaar domein beheert, is al gauw verantwoordelijk voor héél veel individuele objecten. Hoe houd je zicht op wat je hebt en wat er moet gebeuren? En hoe organiseer je dat zo efficiënt mogelijk? DataQuint helpt. Met GeoVisia maakt DataQuint integraal beheer van het openbaar domein makkelijker dan ooit.

DataQuint zorgt ervoor dat OSLO+ optimaal in GeoVisia werkt. Alle technische vraagstukken worden door DataQuint opgepakt.

Meer over DataQuint
Kennispartner Groen en Straatmeubilair

TerraSpect

Adviesbureau TerraSpect is geïnspireerd door morgen, gedreven door passie en innovatief in het beheer van openbare ruimte.

TerraSpect voert haar werkzaamheden uit onder de vlag van drie labels; TerraSpect (Inspectie, inventarisatie en Advies), Geospect (Geodesie en GIS) en Aerospect (Data inwinnen met behulp van drones).

TerraSpect heeft als missie om de toekomstige inrichting en verzorging van onze openbare ruimte te optimaliseren op basis van gebruik-, beleving-, beheer,- klimaat- en inrichtingsvraagstukken. De scope van de werkzaamheden bestaat uit het vertalen van beleid naar uitvoering, waarbij het inwinnen van data één van de pijlers is.

TerraSpect zet haar vakinhoudelijke kennis voor OSLO+ in om vaktechnische inhoud aan Groen en Straatmeubilair te geven.

Meer over TerraSpect
Kennispartner Bomen

Bomenwacht Nederland

Bomenwacht ondersteunt boombeheerders met hoogwaardig advies op het gebied van bomen. Voor elke adviesvraag hebben de deskundige adviseurs een passend onderzoek, van groeiplaatsinrichting tot ziekten en plagen. Ook ondersteunt deze kennispartner het achterliggende beheerproces van bomen om grip op geld, tijd en middelen te krijgen. Tot slot geeft Bomenwacht samen met haar opdrachtgevers vorm aan bomenbeleid.
Deze kennis zet Bomenwacht ten volle in om de vakinhoudelijke kennis rondom Bomen te leveren voor OSLO+.

Meer over Bomenwacht
Kennispartner Wegen

RI-MAXX

Rimaxx richt zich op het in kaart brengen en beheersen van geo-informatiestromen. Hierbij ondersteunt Rimaxx de gehele informatieketen van inwinning tot en met ontsluiting, inclusief advies en projectmanagement. De focus ligt op het beheer van de openbare ruimte.

Rimaxx gebruikt de jarenlange ervaring en vakinhoudelijke kennis om de taken van (gegevens-) beherende instanties te ondersteunen. Vanuit die ervaring zet Rimaxx zich voor OSLO+ in om de vakinhoudelijke kennis voor Wegen te bieden.

Meer over RI-MAXX

Samen aan de slag.

Genoeg gezien? Laten we samen aan de slag gaan het beheer van uw openbaar domein in te richten!

Aan de slag!